کد خبر: 1305662
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۳
تداوم جنایات اسرائیل در غزه | شهادت ۲۵ فلسطینی در یک روز ارتش رژیم صهیونیستی با حملات گسترده به غیرنظامیان و صفوف کمک‌های انسانی در نوار غزه، ۲۵ فلسطینی را به شهادت رساند. مقاومت نیز با شکار پهپاد و حملات میدانی، پاسخ داد.

جوان آنلاین: ارتش رژیم صهیونیستی طی ساعات اخیر ده‌ها حمله هوایی و زمینی علیه شهروندان فلسطینی در نوار غزه انجام داد که به شهادت دست‌کم ۲۵ نفر و زخمی شدن ده‌ها نفر دیگر منجر شد. نیرو‌های اشغالگر بار دیگر مردم غیرنظامی را که برای دریافت کمک‌های بشردوستانه صف کشیده بودند، هدف مستقیم گلوله قرار دادند. هم‌زمان مقاومت فلسطین با عملیات‌های میدانی و هدف قرار دادن نیرو‌های ارتش اسرائیل، پاسخ محکمی به این جنایات داد.

گلوله‌باران مردم در صف کمک‌های انسانی

به گزارش آنا، خبرنگار المیادین در غزه گزارش داد که نظامیان اشغالگر صهیونیست صبح امروز جمعی از شهروندان فلسطینی را که برای دریافت کمک‌های بشردوستانه در نزدیکی منطقه "نتساریم" در شمال استان میانی تجمع کرده بودند، هدف گلوله قرار دادند. در این جنایت، یک فلسطینی به شهادت رسید.

در حادثه‌ای مشابه، نیرو‌های صهیونیستی به سمت مردم در نزدیکی مرکز توزیع کمک‌های آمریکایی در شمال رفح تیراندازی کردند که منجر به شهادت دو نفر و زخمی شدن چندین نفر دیگر شد.

در ادامه این جنایات، خبرنگار المیادین از شهادت پنج نفر دیگر از متقاضیان کمک‌های انسانی در رفح به دلیل تیراندازی مستقیم نظامیان رژیم صهیونیستی خبر داد.

شهادت ۱۹ فلسطینی در حملات هوایی صبح امروز

منابع میدانی اعلام کردند که از بامداد امروز تاکنون، ۱۹ فلسطینی در حملات هوایی ارتش اسرائیل به مناطق مختلف نوار غزه به شهادت رسیده‌اند.

در جدیدترین حملات هوایی، محله الشجاعیه در شرق شهر غزه و محله الزیتون در جنوب شرقی شهر، هدف بمباران شدید قرار گرفت. این حملات تاکنون به شهادت دو نفر و زخمی شدن چندین نفر منجر شده است.

همچنین یک پهپاد تهاجمی از نوع "کوادکوپتر" به سوی مردم در محله الزیتون شلیک کرد که در نتیجه آن، دو فلسطینی دیگر مجروح شدند.

کشته شدن نظامی صهیونیست در شمال غزه

ارتش رژیم صهیونیستی اذعان کرد که یکی از نیرو‌های یگان مهندسی رزمی ارتش این رژیم در نبرد‌های شمال نوار غزه کشته شده است. این نظامی از اعضای "لشکر شمالی" ارتش اسرائیل بوده که در جریان عملیات‌های میدانی جان خود را از دست داده است.

عملیات موفق مقاومت | شکار پهپاد و حملات خمپاره‌ای

کتائب شهداء الاقصی با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که تجمع نیرو‌ها و خودرو‌های نظامی ارتش اسرائیل را در اطراف "خیابان ۵" در شمال خان یونس با چندین خمپاره سنگین هدف قرار داده است.

این گروه همچنین تاکید کرد که یک پهپاد جاسوسی ارتش اسرائیل از نوع "EVO MAX" را در آسمان خان یونس شکار و به کنترل خود درآورده‌اند.

تداوم جنایت، تسریع سقوط

به گزارش آنا، حوادث امروز نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی در حالی که مدعی ایجاد گذرگاه‌های انسانی برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به مردم غزه است، خود به بزرگ‌ترین مانع و تهدید برای جان شهروندان بی‌دفاع فلسطینی تبدیل شده است.

حمله به صفوف مردم گرسنه و تشنه در مناطق توزیع کمک‌های بشردوستانه، تصویری آشکار از ذات وحشیانه و ضدانسانی رژیمی است که حتی در مقابل کودکان و نیازمندان نیز به سلاح متوسل می‌شود.

هم‌زمان، افزایش تلفات میدانی ارتش اسرائیل و شکار تجهیزات پیشرفته صهیونیست‌ها توسط مقاومت فلسطین، نشان می‌دهد که ارتش اشغالگر در باتلاق غزه به تدریج فرسوده‌تر و آسیب‌پذیرتر می‌شود.

رژیمی که برای تامین امنیت خود، به گلوله‌باران مردم گرسنه و بمباران محله‌های مسکونی پناه می‌برد، نه تنها در صحنه نظامی، بلکه در وجدان آزاد ملت‌های جهان نیز، روز به روز به نقطه نهایی رسوایی و فروپاشی نزدیک‌تر می‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار